Klinika i smještaj

Naš Najbolji Laboratorij

Medicinski Centar

Moderna i napredna zdravstvena zaštita u kombinaciji sa turskim ugostiteljstvom, zajedno sa nama.

SALUSS je stekao povjerenje preko 5000 posjetitelja iz Evrope, Azije, Sjeverne i Južne Amerike, Bliskog Istoka i Afrike.

U SALUSS Medical Group rade i nastupaju visokokvalificirani i iskusni liječnici, hirurzi i stomatolozi. Turska danas ima jedinstvenu ulogu s najmodernijim bolnicama i klinikama u zemlji, međunarodno akreditiranim. Vaše operacije će se izvoditi u tim bolnicama koje redovno kontroliraju nacionalne i međunarodne vlasti. Kako bismo vam boravak i liječenje učinili što ugodnijim, uvijek osiguravamo odgovarajućeg prevoditelja, najbolji smještaj, pravovremeni prijevoz, korisne savjetnike i cjelovitu naknadnu njegu.
Ovdje se sa zapanjujućim uspjehom izvode vaša transplantacija kose, estetska i estetska hirurgija, stomatologija, pretilost i bariatrijska kirurgija, IVF tretman i operacija oka. Vašem medicinskom timu pobrinut će se osobno, od hospitalizacije u Turskoj pa sve do oporavka kod kuće. Vjerujemo da je svakoj osobi potrebna posebna i jedinstvena njega. Mi treniramo naš medicinski tim sa ovom perspektivom. Možete potražiti gotovo bilo koji vid liječenja na samo jednom mjestu. Pomogli smo pacijentima iz cijelog svijeta koji su stigli na liječenje u Tursku iz određenih razloga kao što su; Transplantacija koštane srži i organa, onkologija, kardiologija, dječja kardiologija, neurologija i još mnogo toga.
Naš posvećeni tim međunarodnih koordinatora pacijenata ovdje je da prevede svaku riječ, organizira svaki sastanak, osigura najbolji smještaj, osigura najbolji prijevoz i pomogne vam u svim pitanjima, od viza do osiguranja.

SALUSS pruža sve potrebne kanale komunikacije i savjeta kako biste mogli dobiti pravi tretman, prilagođen i personaliziran prema vašim vlastitim potrebama. Pronalaženje pravog vodiča može biti nezgodno, pa smo proširili svoj tim i sada pružamo usluge za što više govornika, od engleskog, ruskog, njemačkog, rumunskog, francuskog, danskog, švedskog, španskog, talijanskog, arapskog. Naš primarni cilj je učiniti vaš boravak istovremeno ugodnim, sigurnim i ugodnim.

  • Kvalifikovano i iskusno medicinsko osoblje
  • Usluge ugostiteljstva kako biste se osjećali kao da ste kod kuće
  • 7/24 osobni vratar
  • Pristupačne cijene

Cilj SALUSS-a nije samo pružanje najboljih mogućnosti liječenja vama i vašoj rodbini, već i luksuzni boravak u evropskim turističkim prijestolnicama Antaliji i Istanbulu.

VIP SOBA

I ne samo to, već pružamo i najbolji boravak u bolnici; Vrhunski kreveti koji pružaju maksimalan komfor, cjelovita prehrana i 24-satna njega profesionalnih sestara uvijek su neophodni za naše posjetitelje. Ako imate rođaka ili prijatelja koji želi ostati s vama u bolnici za vrijeme vašeg boravka, ne morate brinuti jer je to uvijek moguće i besplatno.

ISTANBUL I ANTALYA

Ako ste u posjeti Antaliji, tada vas želimo dobrodošlicom u prelijepom primorskom ljetovalištu Lara, gdje vas očekuju naši svjetski poznati hoteli smješteni uz samu obalu luksuznih banja, bistroa visoke klase, nenadmašnog pogleda na planinu i more i bezbroj načina opuštanja i uživajte u svom boravku. Antalya posljednjih nekoliko godina kontinuirano dobiva na značaju na polju zdravstva liječenjem po najvišim međunarodnim standardima.

NAJBOLJI GRADSKI HOTEL

Tretman je samo jedan dio vašeg boravka, tako da ćemo mi u SALUSS-u uvijek osigurati da ne samo da dobijete najbolji mogući postupak, već i najbolji boravak.

Antalija je jedna od najboljih svjetskih destinacija u pogledu ljetnog, kulturnog i sportskog turizma. Čak i tokom zimskih mjeseci, vrijeme u Antaliji je između 10-15 stepeni Celzijusa. Ovo čini ugodno okruženje za one koji dolaze na liječenje i na odmor, nešto nečuveno u mnogim drugim gradovima. Do njega je vrlo lako doći zrakom, morem i kopnom. Iz Antalije postoje izravni letovi iz mnogih međunarodnih gradova. Bogata istorija i kultura Antalije, spektakularna priroda, moderni turistički sadržaji koji nude visokokvalitetnu uslugu, stvaraju brojne nezaboravne mogućnosti za odmor prije, za vrijeme i nakon postupka liječenja.

4107

Sretni Pacijenti

605

Pacijenti Godišnje

1024

Moderne Sobe

52

Zemlje

Why People Choose Us?

Moimply dummy text of the printing and type settingaindustry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since thelong established fact thaaret

Moimply dummy text of the printing and type settingaindustry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since thelong established fact thaaret

Moimply dummy text of the printing and type settingaindustry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since thelong established fact thaaretClick edit button to change this text.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.